Skrivpuff 19-20/8 ordning och trams, följetong del 5!

Mia försökte bringa ordning i det kaos som för tillfället var hennes hjärna.
För det första, hur hade han fått tag på hennes nummer? Hon noterade i sitt minne att hon skulle fråga Linda om den saken. Vem skulle annars vara galen nog att ge ut ett telefonnummer till en vilt främmande karl? Även en vilt främmande karl som såg ut som en gud.
Å andra sidan hade ju Linda sagt att hon inte haft en aning om vem han var och att hon aldrig sett honom förr. Hur som hellst väntade definitivt ett nytt förhör inom kort.
Den andra frågan var om möjligt ännu mer outgrundlig. Varför ringde han? Eller ännu hellre, varför bjöd han ut henne? För det var väl det han gjort? En öl eller två på The Mark. För att disskutera färgen på hennes spyor eller hur snabbt en läpp egentligen kunde svälla upp?
Det fanns verkligen ingen logik. Skulle hon gå? Hon reste sig och såg sig i spegeln. Fan heller! Inte en chans i världen! Plötsligt tyckte hon inte alls att hennes misshandlade ansikte såg "bättre" ut och bara tanken på den där obeskrivligt heta karln, som tydligen hette Johan, skulle sitta mitt emot henne på en av stans hippaste innekrogar fick henne att inte bara skifta i gult och blått utan även scharlakansrött.
Fast å andra sidan, så san han i morgon kväll alltså nästan ett och ett halvt dygn bort, kanske skulle hon se något mer representabel ut då.
Trams! Sa hennes mer förnuftiga sida till henne. Han vill förmodligen bara lämna kvittot från kemtvätten till dig och be dig hosta upp pengar för hans förstörda skjorta.
Håll dig undan!

Kommentarer
Postat av: Ethel

Det som började lite lättsamt utvecklades till något obehagligt. Bra tycker jag!

2010-08-20 @ 16:31:45
URL: http://tittelina.blogspot.com
Postat av: Stina

Spännande och jag undrar hur hon gör...går dir hoppas jag, det kanske är värt pengarna en kemtvätt kostar, bara för att få veta!

2010-08-20 @ 20:40:12
URL: http://spiskroken.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0